Afgekeurd

Afgekeurd

Een hele dikke brief van het UWV valt in de brievenbus.

Ik heb de laatste weken gesprekken gehad met de arbeidsdeskundige, de re-integratie coach, de verzekerings-arts en de arbeidsdeskundige van UWV. Allemaal gesprekken om mogelijkheden en beperkingen in kaart te brengen. Het gaat, onder andere, over WIA (Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen)of IVA (Inkomensvoorziening Volledig Arbeidsongeschikten). Duidelijke en open gesprekken resulterend in een lijvig rapport met de uitslag: gezien de situatie worden er geen verbeteringen verwacht …. IVA dus.

Ik kijk naar Pascalle en vraag mij heel even af of ik nu blij moet zijn of niet. De gevolgen van de uitslag WIA of IVA zijn natuurlijk besproken gedurende de gesprekken en nu staat hier het resultaat. De drang om nog iets te betekenen voor de zieke medemens kan en wil ik niet onderdrukken, ook al zit ik in de rolstoel. Ik denk dat ik met de IVA wel nog mogelijkheden heb om dingen te doen die ik aankan én leuk vind.

Hup, “Jos on the move” dus!
De voorbereidingen waren al getroffen. De website is klaar (met grote dank aan René Veugen) en projecten dienen zich meteen aan. Ik ben gevraagd om teams te helpen en wil dit vol overgave doen. ’s Ochtends de beentjes laten doorbewegen en ’s middags aan de slag met mensen waar je energie van krijgt. Ik heb er zin!

Delen op Social Media

Laten we samenwerken

Vul jouw contactgegevens in en ik probeer binnen 24 uur te reageren.

Wil jij mij direct bellen, mailen of mij op Social Media vinden, dan kun je mijn gegevens op de contactpagina bekijken.