Busy-Busy

Busy Busy

Ik wil zoveel vertellen, wil zoveel doen.
Jullie weten dat ik bezig ben met het Exoskelet waarmee ik overal waar ik kom rechtop wil gaan staan. De mobiele Sta-Op hulp. Vorige week in Parijs weer iets nieuws gezien. Kijk even via bijgaande link op Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=3jEmdM-zoRM&t=95s
Zoë get kenne v’r och maake. Geit lukke! Zeker nu we met Jean-Paul Urlings van BizzDom werken om het Business Plan te verstevigen.

Binnen het i2-CoRT programma willen, kunnen en gaan we veel innovaties testen in Luik, Hasselt en Adelante. Donderdag was ik met weer een andere groep Zuyd studenten bij Adelante om aandacht te vragen voor een “virtuele loopband”. Op de Techniek Dag van Zuyd ben ik spontaan in dit apparaat gaan staan en raakte enthousiast over de mogelijkheden. Meteen doorpakken en afspraken maken. Verder ontwikkelen bij Qeske Kerkrade.

Gold ook voor een groep Zuyd studenten die ook bij Qeske zitten en Virtual Reality gebruiken om “angst in het verkeer” te overwinnen. Hier zie ik mogelijkheden om apparatuur voor minder validen te testen vóórdat je rijlessen gaat nemen in een aangepaste auto. Ook hier meteen doorpakken en afspraken maken.

Ooh Ja, ik wil ook nog vaker “speaking in public” oefenen. Heb daarom vorige week 2 lezingen gehouden bij Bodyworkx in Margraten en gepitched bij de Parkstad Business Dag bij Qeske. Dit kan en moet nog beter. Dus weer even samen zitten met Paul ’t Lam.

Ooh Ja. De auto moet er komen. Een naald in een hooiberg om een auto te vinden met een schuifdeur aan de bestuurderskant zodat mijn vastframe rolstoel erin kan. Moet ook nog een automaat zijn en op benzine rijden want diesel gaat het niet worden in de toekomst, of toch?
Bij Auto op Maat geweest in Geleen. Met Neef René naar Autohaus Jacobs in Aachen. Met Neef Frank naar Sodermanss in Wassenberg. Moet het een grijs kenteken worden ivm belastingvoordeel of toch geel omdat anders de mogelijkheden beperkt zijn?
Of wachten op de 4KG carbon rolstoel die ik gemakkelijk zelf in elke auto kan tillen? Dit zou een giga kosten reductie betekenen bij de aanschaf van een auto want de aanpassingen kosten al snel €15.000.

In de tussentijd heb ik alvast samen met Hans van Autobedrijf Ploemen in Meerssen getest of de CaddyLek in mijn garage past. Dat ging prima. Keuzestress? Of mogelijkheden vergelijken? Hoe je het ook noemt, het kost tijd. Dus nog even verder met Omnibuzz en Taxi Nelissen.

Dan komen Lotte en Sanne Bours op bezoek. Sanne studeert Innovation Sciences in Utrecht en dat past natuurlijk goed bij bovenstaand verhaal. Aangezien ik Singapore helemaal geweldig vind, luister ik graag naar de ervaringen die Sanne op de National University in Singapore heeft opgedaan en hoe innovatie daar aangepakt wordt.
Lotte studeert ergotherapie bij Zuyd en ze heeft samen met een medestudent een verslag geschreven over mij. Resulteerde in een topcijfer natuurlijk ;-). Lotte gaat naar Canada want daar innoveren ze in de ergotherapie. Wil ik ook meer over weten.

Heerlijk om te zien wat er allemaal gebeurt op deze globe en er gaat nog veel meer gebeuren. Together we will maken it happen!

Delen op Social Media

Laten we samenwerken

Vul jouw contactgegevens in en ik probeer binnen 24 uur te reageren.

Wil jij mij direct bellen, mailen of mij op Social Media vinden, dan kun je mijn gegevens op de contactpagina bekijken.