Zomervakantie

Maasplassen
Ruurt en Karlin hebben ons uitgenodigd voor een dagje op de boot. Veerle en Arjen gaan ook mee. Even terug op de Maasplassen waar wij jarenlang gezeild hebben met onze Spanker. Heerlijk om het water weer te ruiken.

Met een mastbroekje hijst Ruurt mij in de boot. Ik bungel tussen wal en schip en land in de rolstoel op het achterdek. Sjors komt samen met John en José even kijken hoe ik op de boot kom. Wij bedenken hoe wij de volgende keer ook Sjors aan boord krijgen.

Turend over de Maasplassen komen de verhalen van de heerlijke tijd bij Maas & Roer terug. Met vrienden en familie naar Roermond, spelevaren en picknicken. In het water duiken vanaf de boot en genieten. Als je op het water bent, ben je er echt even tussenuit.

Wij varen door de sluis richting onze andere voormalige haven, De Spanjaard. Karlin heeft heerlijke hapjes gemaakt en de rosé smaakt daar uitstekend bij. Omdat ik inmiddels gemakkelijker kan staan vanuit mijn rolstoel, mag ik even aan het roer. De Maas is breed genoeg dus ik maak geen averij.

Via de grote Hegge plas bij Thorn keren wij terug. Bij Karlin en Ruurt thuis eten wij samen nog een hapje en genieten na.

De hijs instructie staat op mijn Youtube kanaal: Jos Wetzels

https://youtu.be/gOrE0Tco9Hw

.

Delen op Social Media

Laten we samenwerken

Vul jouw contactgegevens in en ik probeer binnen 24 uur te reageren.

Wil jij mij direct bellen, mailen of mij op Social Media vinden, dan kun je mijn gegevens op de contactpagina bekijken.