de-boot-in

De boot in
Ik bungel tussen wal en schip. Een alternatieve manier om de boot in te gaan. Ruurt heeft alles voorbereid en helpt mij in een mastbroek. De kraan waar normaal gesproken boten mee uit het water gehaald worden dient nu als personenlift. Ik heb er alle vertrouwen in dat het werkt en kom inderdaad heel gemakkelijk aan boord waar mijn rolstoel inmiddels klaar staat.
Trossen los en de Maasplassen op.

 Pascalle en ik rekenen even terug en komen tot de conclusie dat het ruim 20 jaar geleden is dat we op de Maasplassen gezeild hebben met onze Spanker.

Uitnodiging
Het is prachtig weer. 24gr, windkracht 2-3, en de plas is vol met bootjes die van deze omstandigheden profiteren.

We zijn uitgenodigd door Karlin en Ruurt om een dagje mee te varen op hun motorboot, euhm zeg maar gerust motorjacht. Een prachtig schip. Rustig varen we de haven van Maas & Roer uit. Ruurt stuurt de boot behendig over alle plassen waar we gezeild hebben. Ook over de Maas naar Meneerkes, het café waar we de vrijgezellendag voor Bob georganiseerd hebben. Arme Bob toen J!

De Skyline van Roemond is door de jaren heen flink veranderd. Nieuwe strandtenten, een wakeboard park, de windmolen fabrikant met giga schepen die de windmolens vervoeren, nieuwe appartementen aan de kade. Tante Marion woont nu ook aan het water. We varen overal langs, het is geen memory lane maar een memory river. Gezellig!

Nog even naborrelen en een pizza want je krijgt toch trek na zo’n dag op het water. Dankjulliewel Karlin en Ruurt!

Delen op Social Media

Laten we samenwerken

Vul jouw contactgegevens in en ik probeer binnen 24 uur te reageren.

Wil jij mij direct bellen, mailen of mij op Social Media vinden, dan kun je mijn gegevens op de contactpagina bekijken.