Ntwrkn
Parkeren mocht ik voor de deur. Toch soms handig die invalidenparkeerkaart. Even de hellingbaan op en de badge ophalen. Dan de mensenmenigte in. Het voelt gewoon heerlijk om weer eens aan een netwerkmeeting mee te doen.

Uitgenodigd door LIOF rol ik, samen met Arjen, tussen de deelnemers aan het LIOF Festival. Beachclub Degreez is een prima locatie voor dit event. Als vertegenwoordigers van Human Crystal Research knopen we gesprekken aan met mensen die we kennen en vooral met mensen die we niet kennen. Netwerken is net werken.

Het programma thema is Duurzaamheid. Ik woon een sessie van Floortje Dessing bij. Toch leuk om haar live te zien en te horen. Ze vertelt natuurlijk over haar reizen en haar ervaringen met andere culturen. Dan denk ik weer aan de goede tijden bij Boston Scientific waar ik ook met onderzoeksmedewerkers uit verschillende landen, verdeeld tussen Sydney en San Francisco, mocht samenwerken. De neuzen van de onderzoekers en hun teams in dezelfde richting krijgen, ongeacht de vorm van de neus, was de uitdaging. Floortje geeft voorbeelden van de verschillende culturen en ik denk terug aan hoe je met respect en inachtneming van de cultuur je doelen kunt bereiken. Veel gezien en veel meegemaakt. En Tja, vliegen was natuurlijk niet erg Duurzaam.

Ik weet niet of nu, na het Corona TEAMS en ZOOM meeting tijdperk, minder gevlogen wordt en of we nu Duurzamer denken. We gaan het zien. Schiphol doet in ieder geval zijn best om het aantal vluchten te beperken .

Arjen ik lopen nog een laatste rondje en eten een hapje. Een hand hier en een groet daar. In de komende maanden weer contact opnemen met de mensen die we gezien hebben.

Een leuke samenvatting van het event met het mooiste gedeelte aan het eind van het filmpje:

https://youtu.be/tKo-P_yxDkQ

Delen op Social Media

Laten we samenwerken

Vul jouw contactgegevens in en ik probeer binnen 24 uur te reageren.

Wil jij mij direct bellen, mailen of mij op Social Media vinden, dan kun je mijn gegevens op de contactpagina bekijken.