Nuttig

“Dit zijn de momenten dat ik het, op zijn zachts gezegd, k…. (euhm), vervelend vind dat jij in de rolstoel zit”, zegt Pascalle. Dat vind ik ook. Klussen terwijl je in de rolstoel zit is onhandig. Zoveel mogelijk helpen, bellen, regelen dat is het wel zo’n beetje. Dan voel ik mij enigszins nuttig.

We gaan de keuken pimpen. Nieuwe frontjes op de kastdeurtjes, nieuwe kast dus ook een fris kleurtje op de muren. Veerle had een ideetje voor de kleur en dus goan we d’rveur.

Alles gaat aan de kant. Ceriel staat klaar om het plafond te witten. Hij is lang en heeft dus geen trapjes of steigers nodig. De volgende dag komen Mirjam en zusje Alice helpen. De nieuwe kleur op de muren volgens het licht-donker concept van Veerle ziet goed uit. Ik kan er wel aan wennen. De 3 dames laten de kwasten en rollers door de keuken vliegen (in elke vrouw zit een beetje heks, dus dat tovert er zo op los) en binnen een paar uurtjes is de klus geklaard. Morgen verft zusje Marie-Jose de blauwe muren nog een keer. Math heeft de elektrische voorbereidingen al gedaan dus kunnen Nic en Thies aan de slag met de kasten. Heerlijk die vele handjes die ons helpen.

Ik maak mij nog een beetje nuttig met 3 streken verf achter de verwarming want op die ‘hoogte’ kom ik er nog wel bij. Tevreden drinken we een kopje koffie.

Delen op Social Media

Laten we samenwerken

Vul jouw contactgegevens in en ik probeer binnen 24 uur te reageren.

Wil jij mij direct bellen, mailen of mij op Social Media vinden, dan kun je mijn gegevens op de contactpagina bekijken.