Verbinder

Ik luister naar mensen die op zoek zijn naar informatie en probeer ze via mijn netwerk aan de juiste bron te verbinden. Je kunt het ook de makelaar noemen die de match daadwerkelijk realiseert.

Motivator

Men zegt dat ik in staat ben om de sterke punten van mensen te gebruiken om doelstellingen te bereiken. Ik help ze om het woord EN vaker te gebruiken in plaats van het woord MAAR.

Projectleider

Ik neem graag de verantwoordelijkheid om initiatieven te beoordelen en te beslissen of een initiatief daadwerkelijk omgezet kan worden in een project. Vaak blijft het bij initiatieven en wordt er verder niets mee gedaan. Dat kan en moet anders.

Jos Wetzels Verbinder Motivator Projectleider

Met wie kan ik jou in verbinding brengen?

Vul jouw contactgegevens in en ik probeer binnen 24 uur te reageren.

Wil jij mij direct bellen, mailen of mij op Social Media vinden, dan kun je mijn gegevens op de contactpagina bekijken.

  Mijn verhaal

  Hallo, mijn naam is Jos Wetzels en ik stel me graag aan jou voor.

  Verleden
  Ik ben via militaire dienst in de gezondheidszorg terechtgekomen; als hospik begonnen, daarna A-verpleegkundige en vervolgens anesthesiemedewerker. Daar ben ik in contact gekomen met de commerciële wereld, waar ik meegewerkt heb aan de ontwikkeling van nieuwe medicijnen en medische hulpmiddelen. Heerlijk om, samen met gedreven onderzoekmedewerkers, innovatieve ideeën naar de markt te brengen.

  Ik heb eerst als onderzoeksmedewerker gewerkt. Daarna heb ik leiding gegeven aan een groep van meer dan 100 onderzoeksmedewerkers, verdeeld over de hele wereld. Veel gevlogen tussen Singapore en Boston om ervoor te zorgen dat de ziekenhuizen de studies volgens de geldende richtlijnen uitvoerden. Het was een genot om met mensen van verschillende culturen samen te werken en ervoor te zorgen dat doelstellingen van klinische studies gehaald werden.

  Toekomst
  Als geboren en getogen Limburger ben ik ervan overtuigd dat ook deze regio iets te bieden heeft aan de wereld. Ik heb mee mogen werken om bedrijven uit de hele wereld aan kennisinstituten in deze regio te verbinden.
  Men zegt dat ik in staat ben om gemakkelijk contact te maken en mensen op hun gemak kan stellen. Dat komt goed van pas om bedrijven en kennisinstuten te interesseren en motiveren om actief aan projecten deel te nemen.

  Onlangs
  Ik ben in mei 2016 met mijn racefiets gevallen en heb daar een dwarslaesie aan over gehouden. Na een jaar revalideren bij Adelante (revalidatie kliniek) voel ik me sterk genoeg om mijn oude werk weer op te pakken. Bij Adelante leer je om de focus te leggen op wat je kunt en niet te blijven hangen in wat je niet meer kunt.
  Vrienden uit vroegere tijden hebben mij bij Qeske, een community waar bedrijven en studenten samenwerken om innovatieve ideeën verder te ontwikkelen, aan partijen gekoppeld die een project gaan starten om mij met een medisch hulpmiddel te laten lopen. Kennisinstituut Zuyd Hogeschool is ook gekoppeld aan Qeske. Samen gaan we dit middel nu ontwikkelen. Het is de bedoeling dat uiteindelijk meer mensen met een incomplete dwarslaesie van deze ontwikkeling gebruik kunnen maken. Ik ben tot dan zowel proefkonijn als programmamanager.

  Doel
  Het doel van de ‘Jos on the Move’ website is projecten onder de aandacht brengen en kennis delen. Door samen te werken met verschillende partijen kunnen we kennis verder uitbreiden en producten verbeteren. “Together we will make it happen”.