PeteKids Day
De eitjes dansen in het kokend water. De koffiegeur vult de keuken. Op de achtergrond laat Trijntje Oosterhuis ons ontwaken alsof we in New York zijn. A lazy Sunday in Banholt.

Pascalle en ik genieten na van de gezellige dag met de PeteKids in Maastricht. De uitgestelde Vroege Sint werd een hele Late Sint. De intocht van Sint vervangen door de intocht van de MiniReuzen.
De regen plenst op de hoofdjes van de schoolkinderen in de optocht en dus ook op ons. Dat mag de pret niet drukken.
De PeteKids weten precies waar ze naar toe willen om de inhoud van de envelopjes te besteden. FF shoppen en dan snel terug naar de Poshoorn voor de borrel. Pascalle en ik wachten daar.
Toevallig komen Ellen en Mik binnen en drinken even mee. Ze zijn bezig met de voorbereidingen voor de bruiloft van zoonlief.

De eerste appjes op onze Vroege Sint appgroep komen binnen. ‘Waar hangen jullie uit?’ ‘Hoe lang hebben we nog?’ De tijdsdruk om het bedrag binnen 2 uur uit geven speelt toch elk jaar weer een rol. Vooral als Plan A om die en die winkels te bezoeken niet werkt. Uiteindelijk is iedereen binnen en laten ze zien wat ze gekocht hebben.

We drinken nog een biertje en gaan deze keer naar het Kantonees restaurant in plaats van DadaWan. We zitten aan een grote ronde tafel met de draaitafel in het midden. De ober stelt het menu samen en weldra arriveren de gerechten. De lazy suzy draait rond en de opscheplepels tingelen vrolijk tegen de glazen.  Dit is lekker, dat smaakt prima en gebakken ijs (!) als toetje.

Altijd leuk om te zien hoe het klikt met iedereen in deze groep. Leuk om de verhalen te horen. Hoe gaat het met jou? Wie doet nu wat? Wie gaat waarop vakantie? De tijd vliegt voorbij. Weer een geslaagde dag. Knoevelend nemen we afscheid.

Trijntje Sundays in New York:

https://www.youtube.com/watch?v=GVX5fnt4tqs&list=PL83C3E3B1B988F856

 

Delen op Social Media

Laten we samenwerken

Vul jouw contactgegevens in en ik probeer binnen 24 uur te reageren.

Wil jij mij direct bellen, mailen of mij op Social Media vinden, dan kun je mijn gegevens op de contactpagina bekijken.