Revalidatie Innovatie Lab RIL

Revalidatie Innovatie Lab RIL

RIL is een innovatie lab voor revalidatiezorg- en onderwijsinnovatie. RIL is een initiatief van Adelante Groep en Zuyd Hogeschool waarin zorgpraktijk, cliënten, bedrijven, onderwijs en onderzoek nauw samenwerken.

Een vaste groep stakeholders (vanuit Adelante Groep en Zuyd Hogeschool) zorgt voor continuïteit en collectieve innovatiekennis met de mogelijkheid voor andere stakeholders om (tijdelijk) aan te sluiten (studenten, cliënten, docenten, zorgprofessionals, onderzoekers, bedrijven, ontwikkelaars).

Doel:
Bestendigen en verbeteren van de revalidatiezorg door innovatie, onderzoek, interdisciplinair opleiden en samenwerken.

We bieden een inspirerende en levendige omgeving waar samen met ervaringsdeskundigen innoveren en immersive learning centraal staan. Bijvoorbeeld rondom thema’s als: technologie, e-health en participatie in revalidatie.

Wij willen in context  samenwerken – leren – innoveren. Denk hierbij aan: Experimenteren, co-creatie & design thinking, ontwerpen en uitproberen van prototypes en implementatie rondom technologie, e-health of participatie.

Voor wie?
RIL is voor iedereen die een bijdrage kan en wil leveren aan de thema’s technologie, e-health en participatie of voor andere innovaties in de revalidatie. technologie

Missie en Visie
Missie: komen tot de best mogelijke revalidatiezorg door het ontwikkelen van nieuwe zorg en zorgproducten, het evalueren van innovaties, het vergroten van kennis, en het verbeteren van evidence based handelen.
Visie: Een inspirerende omgeving creëren waarin zorgprofessionals, ervaringsdeskundigen, bedrijven, onderzoekers, docenten en studenten interprofessioneel samenwerken op gebied van revalidatiezorg, -onderwijs en -onderzoek.

Woensdag 11 januari was de Kick-Off van dit initiatief. Een goed bezocht event met positieve reacties van deelnemers en bezoekers. Nu doorpakken.

TAGS

Smart devices
Wearables
Therapie
Therapeut
Meetbaar

Laten we samenwerken

Vul jouw contactgegevens in en ik probeer binnen 24 uur te reageren.

Wil jij mij direct bellen, mailen of mij op Social Media vinden, dan kun je mijn gegevens op de contactpagina bekijken.