Project omschrijving

Therapie Trouw

Elke dag je oefeningen doen zoals afgesproken met je therapeut. Een week later kom je terug en je geeft een volmondig “JA” als de therapeut vraagt of je de oefeningen hebt uitgevoerd.

Zo gaat het heel vaak. De therapeut vertrouwt de cliënt (of doet alsof hij hem/haar gelooft). Natuurlijk voelt en ziet de therapeut of de cliënt iets gedaan heeft of niet. De spieren zijn nog steeds stijf, of de oefening wordt slecht uitgevoerd als de therapeut vraagt om voor te doen hoe de oefening uitgevoerd is gedurende de afgelopen week.

Eigenlijk zou je meetbaar bewijs willen hebben. Dat is mogelijk via een app. Je kunt activiteiten zien op de smartphone, aflezen van de fitbit etc etc.

Het lectoraat Smart Devices wil een app ontwikkelen die uitgelezen kunnen worden door de therapeut waardoor de therapeut informatie krijgt omtrent de uitvoering van de gevraagde oefeningen.

Update September 2020
Ruud Bongers is currently exploring possibilities to make the next step in this project ensuring business can start. I’ll keep you informed.

TAGS

Smart devices
Wearables
Therapie
Therapeut
Meetbaar

Laten we samenwerken

Vul jouw contactgegevens in en ik probeer binnen 24 uur te reageren.

Wil jij mij direct bellen, mailen of mij op Social Media vinden, dan kun je mijn gegevens op de contactpagina bekijken.