Truiendag

Brrrr, de ramen staan open en ik kom er niet bij om ze dicht te maken. Dus even trui aan na twee maanden met blote armen rollen. Of nog even wachten totdat Pascalle thuiskomt? Brrrr, toch maar de trui aan.

Wat een heerlijke zomer. De dagen dat ik koude knieën had, waren op één hand te tellen. Oké, deze zomer was het ook vaak té warm. Dan bleef ik in de keuken zitten want de dikke muren van ons huis houden de warmte goed buiten.

Vorig jaar heb ik overwogen om naar Marokko te verhuizen waar de ‘hoofdrolspeler’ van Untouchables woont. Daar is het altijd 22 graden. Met zomers als deze is het ook goed uit te houden in Nederland. Dat heb ik goed gemerkt tijdens de vakantie in Zeeland dus ik blijf nog even.

En deze eerste Truiendag is wellicht een goede oefening voor de komende winter als we de verwarming lager zetten en nog korter bij elkaar gaan zitten om de energiekosten te drukken.
Mijn Apple Watch geeft elk uur aan: ‘Tijd om te rollen’! Een leuke trigger om mij eraan te herinneren dat ik niet te lang stilzit. Mijn billetjes hebben het immers hard te verduren dus ik moet ze goed verzorgen.

‘Tijd om te rollen’ gaat in de winter zeker van pas komen om het warm te krijgen.
Nu voldoet de trui.

Delen op Social Media

Laten we samenwerken

Vul jouw contactgegevens in en ik probeer binnen 24 uur te reageren.

Wil jij mij direct bellen, mailen of mij op Social Media vinden, dan kun je mijn gegevens op de contactpagina bekijken.