TV op zwart

En noen da? Het is maandagmorgen, 9 augustus, geen Olympische Spelen op TV, de Tour de France is afgelopen, Euro 2020 was een deceptie, Wimbledon is klaar, Max heeft vakantie. Weken van sport op TV. Het went snel en met name de OS waren heerlijk om naar te kijken. Ik ben er niet ’s nachts voor opgestaan. Je even bedwingen om naar de Push berichten te kijken en dan de samenvatting van de afgelopen nacht kijken vanuit bed.

Ik probeer de 10 gouden medaille winnaars op te noemen. Sifan, Harrie, Hockeymeiden, Annemiek, Roeiers Dubbelvier en Euhmmm, Ja, ook Niek, Kiran, Mannen op de Baan en Shanne natuurlijk. Weet ik dat nog over drie jaar als de volgende Spelen plaatsvinden in Parijs?

De lach vol ongeloof van Suzanne Schulting na haar Goud in PyeonChang 2018 kan ik nog zo op mijn netvlies halen. En wie wonnen Goud in Rio 2016? Van der Breggen na die vreselijke val van Van Vleuten, Sanne op de 10 cm brede balk en Dorian op zijn surfplank. Toch altijd een uitdaging om die mooie herinneringen op te halen.

Ik zag op Facebook dat een oud-collega op een ligbedje met uitzicht naar de Stille Oceaan, een stapeltje boeken in de hand nam. Relaxed Reading. Ga ik zo meteen ook doen, uitzicht op de tuin die vol in bloei staat dankzij de overvloedige hemeldruppels. Het zonnetje komt eraan en dan is het weer genieten in de Limburgse Buitenlucht.

 

Delen op Social Media

Laten we samenwerken

Vul jouw contactgegevens in en ik probeer binnen 24 uur te reageren.

Wil jij mij direct bellen, mailen of mij op Social Media vinden, dan kun je mijn gegevens op de contactpagina bekijken.