Van top tot teen geknipt
Mijn zwarte krullen zijn helemaal verdwenen. Komt dat door de dwarslaesie?
Geen eelt meer op mijn hakken, dat komt wel door de dwarslaesie. Dat heb ik gemerkt binnen 6 maanden na het ongeluk. De druk op je voeten is natuurlijk weg en je voeten en je nagels veranderen. De pedicure in Adelante heeft dat destijds allemaal uitgelegd.

Ik ga nog steeds naar de pedicure en vandaag heb ik weer een afspraak. Ik mag achterover leunen in de stoel terwijl ze aan de slag gaat. Veel werk is het niet maar het is belangrijk. Ik zou het niet voelen als een nageltje ingroeit of als ik een blaar onder een teen zou hebben als gevolg van een fout aangetrokken sok. En het is heerlijk als de voeten gemasseerd worden. ‘Poezelige veutjes’. Ik val bijna in slaap.

Dan terug de auto in want ik ga vandaag ook naar de kapster. Een echte wellness dag. Ook bij de kapster zou ik zo in slaap kunnen vallen. Heerlijk gekroel in het haar met kam en schaar. De zwarte haardos is verdwenen, vervangen door ‘piezelig gries hoar’. Ook al is het niet veel meer, het is toch een lekker gevoel. De kapster is helaas ook snel klaar.

De losse haartjes wegföhnen, beetje gel in het haar en dan ‘zuut d’r jong d’r werrum patent oes’.
Ik wacht even zodat de krullen rondom de rolstoel weggeveegd zijn en ga huiswaarts.

Van top tot teen geknipt.

Delen op Social Media

Laten we samenwerken

Vul jouw contactgegevens in en ik probeer binnen 24 uur te reageren.

Wil jij mij direct bellen, mailen of mij op Social Media vinden, dan kun je mijn gegevens op de contactpagina bekijken.