Verveling

Pascalle heeft het helemaal gehad met thuiswerken. Net op het moment dat een pilot project zou starten over hoe terug te gaan naar kantoor, zegt Rutte & Co dat we weer thuis moeten werken. 

 Ik vind het wel gezellig dat ze thuis is en ik begrijp goed dat het voor haar steeds weer een teleurstelling is als ze beperkt wordt in de mogelijkheden. Voor haar functie, communicatie adviseur, is daadwerkelijk contact met collega’s belangrijk. Weten wat echt leeft in het bedrijf is moeilijk te bepalen gedurende online meetings. 

Ikke
Jammer dat het weer zover heeft moeten komen. We zijn blijkbaar niet in staat om de discipline te hebben om ons gezond verstand te gebruiken en dus het aantal besmettingen te reduceren. Gevaccineerd of niet, we hebben allemaal een idee hoe het zou moeten en Ja, ook ik ben ook niet altijd consequent.  

Laatst stond in de krant dat we niet meer op de balkons staan om de Verpleging te bedanken en dat we steeds meer denken, ikke en mijn bedrijf dan? En ikke en mijn sportmogelijkheden dan? En weer ikke en ikke. Waar is de WIJ gedachte gebleven? 

Ik ga je niet vertellen wat je moet doen, ik vraag je wel de gevolgen van je keuze te overwegen. Kijk welke impact je keuze heeft op het groter geheel.   

Ja, ik let op hoestende en proestende mensen om mij heen. Ik werd vroeger alleen ziek als ik bij kinderen met een griepje geweest was. Nu let ik dus ook op kids met een snotterneus. Verder beperk ik bezoekjes. Ik ben veel thuis en gelukkig heb ik genoeg bezigheden met de Start-Ups en de Zuyd studenten in Adelante. 

Vervelen
Vervelen doe ik mij niet. Een boek lezen achter het raam in het zonnetje, blogje schrijven, fietsen op de handbike tackx en soms een Netflix film vullen samen met eerder beschreven activiteiten, de dag. Voorbereiden van het avondeten vind ik ook leuk en ik durf steeds vaker te koken. Dan moet ik op de spetters letten en zorgen dat mijn hand niet op de rand van de pan komt want ik voel geen hitte en dus pijn als ik mijn pinkkant van de hand zou verbranden. Opletten, een handigheidje dat snel geleerd is, is gemakkelijker dan de hele keuken aanpassen. 

En Nu?
Niemand weet hoe lang we nog in deze situatie zullen zitten en dus kijk ik ook hier naar wat wel nog kan en niet naar wat ik niet meer kan.  

Delen op Social Media

Laten we samenwerken

Vul jouw contactgegevens in en ik probeer binnen 24 uur te reageren.

Wil jij mij direct bellen, mailen of mij op Social Media vinden, dan kun je mijn gegevens op de contactpagina bekijken.